Privatnost

Čl. 1.

Upućuju se korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o privatnosti podataka (u daljnjem tekstu: Izjava). Daljnjim pristupom i uporabom stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa Izjavom i načinima uporabe internetske stranice Podurom.com.

 

Čl. 2.

Podurom.com obvezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, i poduzimati sve kako bi zaštitila privatnost svojih korisnika i prikupljenih podataka. Osobni podaci koriste se samo u svrhu komunikacije i poboljšanja usluga prema korisnicima, te se neće distribuirati trećim stranama. Stranicu možete pregledavati i bez registracije, a prilikom registracije dužni ste navesti potpune, istinite i točne podatke.

 

Čl. 3.

Podurom.com ima pravo upotrijebiti e-mail adresu korisnika, navedenu kao osobni podatak radi: verifikacije, slanja obavijesti o novoj ponudi i o statusu predanog oglasa, slanja newslettera, kao i ostalih vrsta obavijesti vezanih uz oglas ili uz oglašavanje. Korisnik u bilo koje vrijeme može zatražiti da Podurom.com trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke za slanje poruka. U tom slučaju korisniku se zamrzava članstvo, što znači da više neće moći upotrebljavati sve funkcionalnosti stranice osim pregledavanja oglasa.

 

Čl. 4.

Na stranicama Podurom.com se mogu nalaziti poveznice (linkovi) prema drugim stranicama. Za eventualne štete koje bi mogle nastati zbog posjeta i korištenja stranica koje nisu na domeni Podurom.com, ne odgovaramo. Korisnici prihvaćaju pravila i uvjete stranice na kojoj se u tom trenutku nalaze, te činjenicu da Podurom.com nije razvila tu stranicu, nema utjecaja na nju i ne snosi odgovornost za sadržaj koji se ondje nalazi.

 

Čl. 5.

Ako se ne slažete sa prethodnim člancima, molimo Vas da odmah napustite i ne koristite stranice Podurom.com.

 

Čl. 6.

Sve izmjene i dopune Izjave biti će objavljene ovdje, te vrijede od trenutka objave.

U Cresu, travanj 2015.

 

Želimo Vam uspješno oglašavanje!

 

Prije nastavka korištenja stranice, molimo pročitajte Uvjete i pravila.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte.